poklon
vaučer...

Iyashinote poklon vaučer je idealan za svaku priliku: rođendan, godišnjicu braka ili veze, Novu Godinu...

Kupovina poklon vaučera je lep način da se predstavite, ali i da obradujete svoje najdraže osobe, klijente, poslovne partnere i zaposlene. Budite originalni i jedinstveni. Učinite nekoga specijalnim, jednim gestom!

Poklon vaučer možete kupiti u salonu ili naručiti putem telefona 063/23-23-14.

Mali uvod u masažu....

Svakom čoveku je potrebno opuštanje i beg od svakodnevnice. Glavobolja, grčevi, nesanica, napetost, stres – sve te tegobe se mogu ublažiti masažom! Priča o masaži počinje dodirom. Pažnja i osećajnost, malo vremena i energije – to je sve što je potrebno za masažu.

Masaža je dvosmerni tok dodira ruku i tela, međusobna razmena energije između terapeuta i pacijenta. Dodir bi trebalo da oslikava poverenje, koje će opustiti pacijenta i prepustiti ga čarima masaže. Dobro izvedena masaža ne dopire samo pod kožu, ona prodire čak i dublje, do mišića i kostiju. Dobra masaža stvara osećaj ugodnosti i radosti!

Obuhvatajući celo telo masažom izvodimo kompletnu relaksacionu masažu. Sa druge strane, masirajući samo pojedine delove tela izvodimo, tzv. parcijalnu masažu. Da bi se upotpunio efekat psihofizičkog opuštanja i ozdravljenja, sama masaža se upotpunjuje eteričnim uljima, mirišljavim štapićima, prijatnim ambijentom, opuštajućom muzikom...

Prilikom masaže nadražuju se receptori na koži i potkožnom tkivu, kao efekat mehaničkog delovanja, a isto tako se indirektnim delovanjem, odnosno refleksnim putevima, utiče na buđenje celog organizma. To znači da masaža odlično deluje na naše zdravlje i raspoloženje, odnosno:

  1. poboljšava i ubrzava krvotok i limfotok,
  2. poboljšava elastičnost i regeneraciju kože,
  3. opušta mišiće,
  4. usporava i produbljuje disanje,
  5. podstiče probavu,
  6. ubrzava metabolizam,
  7. smanjuje bol i napetost,
  8. pospešuje izbacivanje štetnih materija iz organizma i rad unutrašnjih organa...
LAJKOVANJEM STRANICE NA FACEBOOK-U STIČETE MOGUĆNOST DODATNIH POPUSTA!