Masaže » Reiki

Reiki masaža

Reiki masaža je japanska tehnika za smanjenje stresa i relaksaciju koja takođe potpomaže lečenje. Primenjuje se "polaganjem ruku" i zasniva se na ideji da nevidljiva "životna energija" protiče kroz nas i to je ono što uzrokuje život. Ako je nečija "životna energija" niska, onda je verovatno da će se razboleti ili osećajti stres, a ako je visoka, u stanju je bude srećan i zdrav.

Reiki - sila žiivotne energije

Reč Reiki je sastavljena od dve japanske reči - Rei što znači "Božija mudrost ili viša sila" i Ki što predstavlja "životnu energiju". Dakle, Reiki je zapravo "viša sila koja rukovodi životnom energijom"
Tretman reiki masažom se oseća kao velika usijana svetlost koja protiče kroz i oko vas. Reiki masaža tretira celu osobu, uključujući telo, emocije, um i duh i na taj način stvara mnoge korisne efekte koji uključuju opuštanje i osećaj mira, bezbednosti i dobrobiti. Mnogi su prijavili čudesne rezultate.

Reiki masaža Novi Beograd

Reiki za svakoga

Reiki masaža je jednostavan, prirodan i bezbedan način duhovnog isceljenja i svako može da je koristi. Reiki je bio efikasan u pomaganju u praktično svakoj poznatoj bolesti i uvek stvara povoljan i pozitivan efekat. Reiki takođe radi u sprezi sa svim ostalim medicinskim ili terapeutskim tehnikama za ublažavanje neželjenih efekata i unapređenja oporavka.

Učenje reikija se prenosi na učenika tokom Reiki klase. Sposobnost korišćenja reikija se prenosi i omogućava učeniku da prodre u neograničen rezervoar snabdevanja "životnom energijom" da poboljša nečije zdravlje i poboljša kvalitet života.

Salon masaže IYASHINOTE na novom Beogradu ima sertifikovane Reki masere, pa ako želite da iskusite doživljaj vraćanja energije i harmonije, kontaktirajte nas koristeći podatke sa stranice kontakt za masažu.