Masaže » Maderoterapija

Maderoterapija - masaža oklagijama

Trajanje i cena masaže: 45min -1500din
Popust na maderoterapiju:deset masaža od 45min u paketu po ceni od 13000din
Za dodatna pitanja ili zakazivanje termina pozovite 069/607-706

                                  

Vise slika i klipova o anticelulit masazi i maderoterapiji mozete pogledati na instagramu i facebook-u.

Maderoterapija je tehnika masaže koja se zasniva na korišćenju drvenih oklagija. Ova terapija predstavlja znatno kvalitetniji vid masaže i namenjena je osobama sa disproporcionalnim, lokalizovanim masnim naslagama, viškom vode, toksinima u potkožnom tkivu i celulitom. Ovom metodom stimulišu se i oslobađaju mišići i zglobovi od bolova. Može se koristiti za dobijanje čvrstine tela, zategnutosti kože, za smanjivanje i lokalizaciju broja masnih ćelija, izbacivanje toksina, viška vode i celulita.

Maderoterapija se upotrebljava sa ciljem da reafirmiše i oblikuje figuru. Prednost korišćenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima i viškom vode. Tehnika podrazumeva seriju pokreta koji se ponavljaju koristeći razne oblike oklagija. Pritiskom oklagijama na kožu, mišiće, masne naslage i celulit, stimulišemo limfni sistem tela i time ga oslobađamo od nagomilanih toksina. Ovo oslobađanje od toksina podstiče metabolizam na sagorevanje masti. Takođe, razbijaju se džepovi upornog celulita, smanjuju se nabubrenja na koži i omogućava se ravnanje i zatezanje kože. Instrumenti koji se koriste u maderoterapiji, dizajnirani su tako da se prilagođavaju različitim delovima tela. Napravljeni su od drveta i već dugo se koristi u mnogim kulturama.

Svaka terapija traje oko 30- 60 minuta, a promene možete da vidite već posle trećeg tretmana, iako se preporučuje pun ciklus od 10-20 tretmana za zadovoljavajuće rezultate. Tretman maderoterapije počinje sa masažom, koja vam omogućava da pripremite kožu i uklonite akumulirane masnoće. Zatim terapeut primenjuje eterična ulja sa ciljanim dejstvima i konačno, kreće masaža sa drvenim priborom. Drvene alatke koje se koriste u maderoterapiji potpuno neiznvanzivno stimulišu svaki deo vašeg tela, a da pri tom ne izazivaju povrede tkiva. Ovaj postupak ne samo da eliminiše celulit već pomaže relaksaciji.

Maderoterapija tela primenjuje se u estetske svrhe, za smanjivanje gojaznosti i oblikovanje figure. Može se koristiti za opuštanje pacijenata i smanjivanje nivoa stresa, kao i za lečenje kontraktura izazvanih lošim držanjem ili smanjenom fizičkom aktivnošću. Oslobađa od nelagodnosti u mišićima i zglobovima.


Za savet specifičan za vaše potrebe, obratite se maseru salona za masažu IYASHINOTE na Novom Beogradu koristeći podatke sa stranice kontakt za masažu.